Καλώς ορίσατε
στον χορταστικό κόσμο
του Jackaroo!

Καλώς ορίσατε στο club των εθιστικότερων γεύσεων!

 

Η αλυσίδα Jackaroo ήρθε για να υπερκαλύψει ένα κενό στον χώρο του ανερχόμενου street food. Και τα καταφέραμε με το παραπάνω χάρη στις αντισυμβατικές όσο και πληθωρικές μας ‘’Cook to order” προτάσεις. Από την πρώτη στιγμή ο κόσμος αγκάλιασε με θέρμη το πρώτο μας κατάστημα στον Πειραιά. Η φήμη του Jackaroo απλώθηκε σε χρόνο dt σε όλο το λεκανοπέδιο και η ανάπτυξη πήρε την μορφή χιονοστιβάδας. Ανοίξαμε το δεύτερο κατάστημα στην Κυψέλη, ενώ δεν άργησε να ανοίξει και τρίτο κατάστημα στο Νέο Κόσμο!

Το πολυβραβευμένο πλέον Jackaroo αποτελεί το απόλυτο must try της πόλης. Ήδη έχει σπάσει κάθε ρεκόρ παραγγελιών, ενώ έξω από τα καταστήματα επικρατεί ένα street party σε μόνιμη βάση.

Τι είναι όµως αυτό που προσφέρει το Jackaroo ώστε να γίνει από µόνο του τάση?

Τι είναι αυτό που κάνει όποιον έχει δοκιμάσει µια φορά να επιστρέφει ξανά και ξανά και ξανά…?

Γιατί είναι τόσο διαφορετικό
από όλα τα street food brands?

 

Το όραμα, η καινοτομία και η αυθεντικότητα.

Ο επικεφαλής και εμπνευστής του Jackaroo, Μιχάλης Μαντζουράνης έθεσε από την αρχή έναν ξεκάθαρο στόχο: να φέρει στην Ελλάδα το original αμερικάνικο fast food. Η γνώση και οι πρωτότυπες ιδέες επάνω στο “chicken finger” αλλά και η εξωπραγματική μαεστρία επάνω στα burgers είναι η πρώτη μας ύλη.

Main ImageHover Image

Μετά έρχεται μια ολόκληρη φιλοσοφία.

Η φιλοσοφία του sandwich.

Εδώ οι προτάσεις μας είναι αφοπλιστικές. Από τα εξωγήινα chicken melt brioche που έχουν κατακτήσει τις καρδιές του κοινού, μέχρι τα τερατώδη mega sandwiches με την πληθωρική γεύση. Και όλα αυτά με top class ολόφρεσκα αγνά υλικά και σε εξωφρενικά χαμηλές τιμές! Για παράδειγμα, τα ψωμάκια τα φτιάχνει φούρναρης, τα κρεατικά είναι όλα νωπά, οι σάλτσες γίνονται εδώ από την αρχή. Το κοτόπουλο μαρινάρεται σε ξινόγαλο για 24 ώρες, ύστερα πανάρεται σε αλεύρι με μπαχαρικά και μετά τηγανίζεται σε ανοιχτή φριτέζα τη στιγμή της παραγγελίας. Τα πάντα ετοιμάζονται τη στιγμή που τα παραγγέλνεις, και έτσι φτάνουν στα χέρια σας καυτά και αφόρητα νόστιμα.

Κλικάρετε στο menu για να δείτε κάποιες από τις πιο popular προτάσεις μας.

Όλα τα Jackaroo spots λειτουργούν αποκλειστικά απογευματινές ώρες. Έχουμε δημιουργήσει μία φοβερή ατμόσφαιρα και έχουμε πετύχει να έχουμε πάντα χαρούμενους όχι μόνο τους πελάτες, αλλά και τους εργαζομένους.

Η συνταγή της επιτυχίας!

Eίναι η πρωτοτυπία, η κορυφαία ποιότητα, ο επαγγελματισμός και η εξέλιξη. Και αν κάτι είναι αναμφισβήτητο, είναι ότι εμείς στο Jackaroo γνωρίζουμε πολύ καλά αυτήν την συνταγή!

AWARDS

Hottest Fried Chicken Shop

Best Fried Food 2021

Best Burger House 2022

Best Burger 2022

Έγραψαν για εμάς